Waar bevinden wij ons

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar

Onze gebruikersgroep organiseert elke twee maanden een bijeenkomst! deze dagen worden gehouden in wijkcentrum ’t schuurtje op elke derde zaterdag van de even maand. We beginnen om 10.00 en stoppen om 16.00 uur. iedereen is (gratis) van harte welkom, wil je vaker komen dan stellen we een lidmaatschap op prijs.

Wat we zoal doen?


Teveel om op te noemen, hier in vogelvlucht enige voorbeelden. We geven van tijd tot tijd demonstraties, hebben speciale gasten, doen bijzondere projecten en zijn behulpzaam met het zoeken naar "nieuwe" hardware. We hebben vaak thema's op onze clubdagen zoals de ándere Retro Computers, Innovatie, Presentaties maar ook "zij-thema's" over de Raspberry PI, Drones en dergelijke.
Iedereen kan ook zijn of haar Retrocomputer meenemen en zelf deelnemen aan bepaalde projecten.

Natuurlijk kun je ook lekker komen gamen, programmeren of andere dingen doen die je leuk vindt.
Het gaat erom dat je je hobby deelt met iedereen die aanwezig is! Er is ook bijna altijd een stand aanwezig waar er voor een zeer schappelijke prijs onderdelen aan te schaffen zijn! Problemen met je Computer ? Geen nood, er is altijd wel iemand die je wil helpen!


Route naar 't Schuurtje!
Met de auto, vanaf de A2.
We beginnen de route vanaf de Zuilense ring (dit is de weg die u opkomt wanneer u vanaf de A2 komt). Neem de afslag Maarssenbroek en ga bij de stoplichten rechtsaf (bij het Carlton President hotel). Je rijdt nu op de Floraweg bij het kruispunt met stoplichten rechtdoor en de weg heet nu de Vogelweg. Ga linksaf de wijk Valkenkamp in, er staan al bordjes waarop wijkcentrum 't Schuurtje wordt aangegeven. Over het (nauwelijks zichtbare slootje) ga je rechtsaf en alsmaar rechtdoor (door de wijk) totdat je niet verder kunt. Aan de rechterzijde zie je nu 't Schuurtje.
Er is beperkte parkeerruimte bij 't Schuurtje (rond de 25 stuks).
Mocht er geen plek zijn dan kan de auto in de wijk, bij de atletiekbaan of eventueel bij het winkelcentrum worden geparkeerd (na het eventuele uitladen).
Met het OV (bus 73) neem je de vierde halte (Spechten-Zwanenkamp) vanaf station Maarssen.
Voor de sportievelingen onder ons: de totale looproute vanaf station Maarssen naar 't Schuurtje is ongeveer 2300 meter (half uur).

 routekaart

 

Locatie 't Schuurtje
Zwanenkamp 1301
3607 NZ  Maarssenbroek
Nederland

Telefoon : (0346) 566600
https://schuurtje.org/

 

geen foto beschikbaar

Nieuws

MSX

3 mei 2020

Actueel

geen foto beschikbaar

Nieuws

MSX

3 mei 2020

geen foto beschikbaar

Nieuws

Nieuws

21 januari 2016

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!msx

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden